Vergoeding zorgverzekering

Lichaam, ziel en geest in balans

Zorgverzekering Erkend


Na mijn studie ben ik me blijven ontwikkelen. Jaarlijks volg ik tientallen bijscholingen en congressen in binnen- en buitenland. Zo blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op mijn vakgebied. En daar profiteer jij weer van.

Alle behandelingen van Acupunctuur Eindhoven en Best / Praktijk Feeling Good (met uitzondering de ontspanningsmassage) worden door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed,  De meeste zorgverzekeraar vergoeden tussen de 40 à 50 euro per consult tot een maximaal bedrag per jaar. Mits je aanvullend verzekerd bent ( voor alternatieve geneeswijzen.)

Uw eigen risico wordt niet aangesproken. Het eigen risico geldt alleen voor de basisverzekering. U heeft geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Wilt u weten wat uw zorgverzekeraar vergoedt of overweegt u over te stappen naar een nieuwe zorgverzekeraar klik dan op onderstaande link www.zorgwijzer.nl


Per januari 2019 zal de CZ-groep (de CZ, OHRA, CZ Direct en Nationale Nederlanden) Zorg wijzigingen doorvoeren in hun vergoedingenbeleid. Massages zullen daardoor uit het vergoedingen pakket van de CZ-groep vallen.


Deze therapeut voldoet aan de wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (WKKGZ) en is aangesloten bij de beroepsverenigingen: CAT Complementair Therapeuten en Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA)


Groet

Wendy Dubbelman

zorgverzekeringen vergoeding Eindhoven

Samenvattend

  • Je dient wel aanvullend verzekerd te zijn. 
  • Er wordt niets verrekend met je eigen risico want het eigen risico betaal je voor zorg uit het basispakket en niet uit de aanvullende verzekering.
  • Acupunctuur is dus relatief goedkoop.

Beroepsvereniging NVA

NVA en KAB lidmaatschapnummer: D1728

Beroepsvereniging NVA

NVA en KAB lidmaatschapnummer: D1728

Praktijk Feeling Good

Eigenaresse Wendy

Wendy is aan gesloten bij de beroepsverenigingen NVA en CAT. Ze is zorgverzekeringen erkend. Wendy volgt de benodigde jaarlijkse nascholingen om aan de eisen van zorgverzekeringen en beroepsverenigingen te blijven voldoen.